2013-02-25 12:36:01• hírek • Szatmár.ro

Koncertek, kiállítások, filmek ezen a héten is

Unatkozol? Nézd meg folyamatosan bővülő heti programajánlónkat.


A Harag György Társulat februári műsorterve:


25-én, hétfő 18 órakor - Világjobbítók - Németh László bérlet - Nagybánya

26-án, kedden 10 órakor - Majolenka hercegkisasszony - Iciri piciri bérlet

12 órakor - Majolenka hercegkisasszony - Iciri piciri bérlet

18 órakor - Kurázsi mama és gyermekei - Kölcsey Ferenc I. bérlet

27-én, szerdán 11 órakor - Ludas Matyi Szatmárban - Csokonai Vitéz Mihály bérlet

18 órakor - Kurázsi mama és gyermekei - Krémer Sándor bérlet

28-án, csütörtökön 10 órakor - Majolenka hercegkisasszony - Iciri piciri bérlet

18 órakor - Kurázsi mama és gyermekei - Kölcsey Ferenc II. bérlet


A Grand Mall Cinema újdonságai:


Parker - A film középpontjában egy profi tolvaj áll, aki szigorú etikai kódex alapján végzi munkáját: sosem veszi el olyan ember pénzét, akinek szüksége van rá. Egyik megbízása során azonban csúnyán átverik és még gyilkosságra is kényszerül. Egyetlen cél vezérli innen kezdve: a bosszú.



Az a bizonyos első év... (I Give It a Year) - Az ambiciózus Nat és az írói álmokat dédelgető Josh két teljesen különböző személyiség, kapcsolatukat mégis idilli boldogság övezi. A mesébe illő esküvőt azonban nem mindenki fogadja az alkalomhoz illően. Mind a család, mind pedig a barátok kétkedéssel viszonyulnak a frigyhez, és nem jósolnak hosszú jövőt a két szerelmesnek. A házasság első éve számtalan kihívást tartogat Nat és Josh számára, és az összeszokás időszakát egy roppant kínos kérdés bonyolítja. Vajon tényleg az életre szóló Igazit választották? Miközben Nat és Josh a választ keresik, olyan szerelmi alternatívák bukkannak fel életükben, mint az ex-barátnő Chloe és az új munkatárs Guy. Az évforduló közeledtével egyikőjük sem akarja feladni a házasságot...




Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Filharmónia


Február 28-án, csütörtök este 18.30 órától szimfonikus koncertre kerül sor a Dinu Lipatti Filharmóniában. Vezényel Franz Lamprecht karmester és közreműködik a budapesti Sax Quartett. Műsoron Chopin, Gerschwin, Bach, Mendelssohn, Anderson, Strauss és Csajkovszkij művek.

Kiállítás:


Az Expo Exotica egzotikus állat- és növénykiállítás március 17-ig várja az érdeklődőket a Szatmár Megyei Múzeum földszinti kiállítótermeiben. A kiállítás keretében több mint 20 különféle példányt csodálhatnak meg az érdeklődők. Egy belépőjegy ára felnőtteknek 5 lej, gyerekeknek és diákoknak 3 lej.

Open Club:


A szatmárnémeti Open Club munkatársai két találkozót is szerveznek, melynek keretében szatmári, sikeres karriert befutott fiatalok oszthatják meg tapasztalataikat az érdeklődő pályakezdőkkel és diákokkal.

Az előadások román nyelven február 27-én, magyar nyelven pedig február 28-án, délután 17 órától kerülnek megrendezésre a Szent Pál Központban.

Az érdeklődők február 27-én, szerdán Lorena Giorgi konferanszié, az egyik helyi televízió munkatársa, Surányi Botond, a román X-Faktor egyik sztárja és Gheorghe Filip jogász előadását hallhatják, míg csütörtökön Bódis Botond vállalkozó, Csobot Adél énekesnő, az X-Faktor III. helyezettje és Görbe Edgár cégvezető osztja meg tapasztalatait, a karrier-építéssel kapcsolatos gondolatait a jelenlévőkkel.

Buli


Március 2-án, szombat este újra fergeteges bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: